Så fixar du ett proffsigt CV

De flesta har någon gång upplevt stressen av att söka jobb. Det är många olika texter som ska skrivas och det kan ta en hel del tid i anspråk. Om du dessutom är osäker på hur en bra text ska se ut för att du ska sticka ut ur mängden och landa en jobbintervju, behöver du alla tips du kan få.

Få hjälp med språklig struktur

Att det är viktigt hur du formulerar dig känner du säkert redan till, men att du faktiskt kan få hjälp på nätet kanske är nytt för dig. På sajten cowrite.com kan du hitta proffsiga textmallar för både personligt brev och CV. Allt du behöver göra är att skapa ett konto för att komma igång. Den första designen är dessutom gratis och du får hjälp med såväl utkast som textförslag. Du använder sökverktyget för vilken typ av tjänst du ska söka och kan välja mellan ett antal olika textmallar som baseras på den information du anger i sökfältet och dina svar på frågorna som ställs.

Fixa jobbintervjun med Cowrite

Dina möjligheter att väljas ut till intervju ökar markant om du har ett riktigt bra personligt brev och ett välstrukturerat CV. När du har fixat dina texter med hjälp av Cowrite kan du spara dina mallar i PDF-format. På detta sätt har du digitala och lättillgängliga texter som du enkelt kan bifoga både på Linkedin och Arbetsförmedlingen. Fixa drömjobbet med hjälp av Cowrite som bistår med språkligt korrekta och proffsiga utkast.